Що відбувається, коли ваше відео видаляється на YouTube?

Ваш канал на YouTube є джерелом для відеозаписів вашої компанії, але кожне завантажене відео має відповідати Правилам спільноти YouTube. У випадку, якщо одне з ваших відео буде знято, це не означає закінчення вашої кар'єри на YouTube; це, однак, означає, що вам слід вживати заходів, щоб уникнути подібних наслідків у майбутньому. На щастя, YouTube скаже вам, у чому проблема, і дасть вам можливість видалити будь-які попередження зі свого запису.

Повідомлення електронною поштою

Коли ваше відео буде видалено, незалежно від причини, ви отримаєте електронне повідомлення. Зазвичай цей електронний лист надсилається на рахунок Gmail, пов’язаний з вашим обліковим записом YouTube. В електронному листі буде вказано, яке відео було видалено, а також причину цього. Однак воно не відображатиме, чи це сталося через звіт, чи хто повідомив про ваше відео. Копія цього повідомлення також надсилається у вашу поштову скриньку YouTube.

Застосування облікових записів

Щоразу, коли відео позначається для видалення з вашого облікового запису, ви отримуєте одне попередження для свого облікового запису. Система страйку створена, щоб показати, чи близькі ви до того, щоб заборонити ваш рахунок, але вона також встановлює певні обмеження для вашого рахунку. Наприклад, якщо у вашому обліковому записі є попередження та ви намагаєтесь монетизувати свої відео, вам можуть відмовити. Страйки зникають через шість місяців, якщо у вас немає подальших порушень і якщо ви закінчите Школу авторських прав (див. Ресурси).

Оскарження видалення відео

Після того, як відео буде видалено або змінено - в деяких випадках аудіо, захищене авторським правом, може бути видалено, поки відео зберігається в мережі - у вас є можливість оскаржити видалення через розділ «Повідомлення про авторські права» вашого менеджера відео. Оскаржувати попередження щодо авторських прав слід лише в тому випадку, якщо ви вважаєте, що відео було видалено помилково. Успішне оскарження попередження видалить його з вашого облікового запису, а також відновить відео. Якщо ви не досягнете успіху, ви не понесете ніяких наслідків, але продовжите страйк. Також зауважте, що видалення відео також не зніме попередження.

Заборони рахунків

Коли ви отримаєте три попередження у своєму обліковому записі, YouTube призупинить ваш обліковий запис. Це означає, що ви більше не зможете входити у свій обліковий запис, усі ваші відео будуть вимкнені, і ви не зможете відновити доступ до свого облікового запису. Ви все одно зможете отримати доступ до інших продуктів Google із тим самим обліковим записом. Хоча сам ваш обліковий запис YouTube буде вимкнено, ви все одно можете переглядати та переглядати відео, але вам просто не буде дозволено входити в систему, щоб залишати коментарі чи завантажувати будь-який вміст.