Скільки часу до видалення облікового запису Twitter?

Twitter просуває платформу як спосіб для бізнесу залучити своїх поточних та потенційних клієнтів до розмови, серед іншого. Однак іноді розмова закінчується - незалежно від того, чи ви це задумали. Процес, що призводить до видалення облікового запису, і того, як довго це триває, залежить від конкретного облікового запису та того, як він використовувався.

Однозначність

Існує важлива різниця, яку слід розуміти між деактивацією та видаленням облікового запису Twitter. Деактивація - це тимчасовий статус облікового запису, який відбувається автоматично або навмисно, і його можна скасувати протягом 30 днів після того, як це відбудеться. З іншого боку, видалення - це постійний статус облікового запису, який настає після проходження тих самих 30 днів після деактивації облікового запису. Це неможливо змінити, як тільки це станеться.

Деактивація

Якщо ви не використовуєте свій обліковий запис у Twitter, тобто не лише не входили у свій обліковий запис, але й не розміщували твіти чи взаємодіяли із спільнотою, Twitter автоматично деактивує ваш рахунок через шість місяців. Або, якщо ви хочете навмисно деактивувати свій рахунок, ви можете зробити це, увійшовши у свій обліковий запис, клацнувши піктограму шестірні, натиснувши "Налаштування", а потім клацнувши посилання "Деактивувати мій рахунок". Це тимчасово видалить ваш обліковий запис із платформи Twitter. Якщо ви передумаєте, у вас є 30 днів, щоб знову ввійти у свій обліковий запис, який знову активує його.

Видалення

Якщо ви не ввійдете знову у свій рахунок протягом 30 днів, ваш обліковий запис Twitter назавжди зникне з платформи Twitter, видалившись. Окрім цього процесу, іноді Twitter негайно видаляє обліковий запис, якщо співробітники Twitter вважають, що ваша діяльність у Twitter суперечить умовам використання компанії, або якщо з якоїсь причини ваш профіль стає юридичною чи економічною відповідальністю. Крім того, не плутайте видалення облікового запису Twitter із видаленням облікового запису TweetDeck - програми Twitter - що ви робите з веб-сайту TweetDeck. Видалення облікового запису TweetDeck не впливає на обліковий запис Twitter, з яким він пов’язаний.

Вирішення проблем

Зауважте, що для запуску процесу видалення потрібно деактивувати свій обліковий запис з комп’ютера, а не з мобільного пристрою, оскільки Twitter не дозволяє дезактивацію з мобільного пристрою. Якщо ви виявите, що ваш акаунт продовжує активуватися після того, як ви його деактивували, можливо, хтось зламав ваш акаунт. У такому випадку змініть свій пароль і спробуйте деактивувати ще раз. Якщо ви виявите, що навіть після 30 днів деактивації ваш обліковий запис не було видалено, зв’яжіться зі службою підтримки Twitter.